ΤΖΑΒΑΡΑΣ Α.Ε

Η

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Επισκευές αυτοκινήτων από το 1990, Πωλήσεις αυτοκινήτων από το 2000.

ΤΖΑΒΑΡΑΣ Α.Ε CEO

Γεώργιος Τζαβάρας

ΠΩΛΗΣΕΙΣ – SERVICE – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ – ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ – MOTORSPORT

Η εταιρία Τζαβάρας Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο του SERVICE αυτοκινήτων από τον κ. Γεώργιο Τζαβάρα, το έτος 1990. Από το έτος 2000 εκπροσωπεί επίσημα την εταιρία OPEL, από το 2004 έως σήμερα αντιπροσωπεύει την εταιρία ISUZU, από το 2008 την SUZUKI και από το 2015 την Hyundai και την Kia. Ο κ. Τζαβάρας είναι αντιπρόσωπος πωλήσεων και  εξουσιοδοτημένος επισκευαστής για το νομό Αρκαδίας και παράλληλα κάνει εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Τέλος, το 2017 ο κ. Τζαβάρας έγινε επίσημος αντιπρόσωπος της Förch σε Πελοπόννησο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Δυτική Αττική. 

Χρόνια εμπειρίας

30 Χρόνια εμπειρίας σε συνεργείο και 20 στις πωλήσεις. Από το 2017 βρισκόμαστε και στον χώρο των αναλώσιμων προϊοντων με την Forch.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Συχνή ενημέρωση από όλες μας τις εταιρίες με στόχο την συνεχής βελτίωση ​

Χαμηλές τιμές

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊοντα κρατάμε τις τιμές χαμηλά.Έχοντας αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία μας θα βρείτε πολλές χειμερινές και καλοκαιρινές προσφορές.

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Έχοντας τεράστιο Stock δεν χρειάζεται να περιμένετε καθόλου.Κλείστε ραντεβού για ένα απο τα βασικά σας Service και σε λίγες ώρες θα είστε έτοιμοι.

Υψηλή ποιότητα

Τα καλύτερα προϊοντα  της αγοράς, τεράστιο Stock με αποτέλεσμα την γρήγορη εξυπηρέτησή σας.

Επιτυχίες

Χρόνια ενασχόλησης με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ετοιμάζοντας αγωνιστικά αυτοκίνητα και συμμετέχοντας οι ίδιοι σε αναβάσεις και αγώνες ταχύτητας.